Wie ben ik…..

Even voorstellen…..

Ik ben Simone en ben gek op spulletjes van vroeger. Met deze website wil ik jullie meenemen in mijn wereld van vintage spullen, oud handwerk maar ook nieuw handwerk. Meubeltjes waar niemand iets in ziet maak ik weer mooi en aantrekkelijk. Creativiteit zit mij in het bloed en ik zou niet zonder kunnen. Als kind was ik al aan het timmeren in de schuur en er werd gezegd ‘het had een jongen moeten zijn’. Ook met naald en draad, brei- en haaknaalden kan ik overweg en op deze website combineer ik alles wat ik leuk vind.

Ik schrijf nieuwtjes over alles wat mij bezighoudt in het dagelijks leven. Over sport, weekendjes weg, gedachten die in mij opkomen en over het leven zelf.

Voor mijn zelfgemaakt handwerk heb ik een instagram account Geertje1310   

Ik werk ook in opdracht

Dus mocht je iets zien in mijn winkeltje van een geverfd kastje of een gehaakte mandala in een andere kleur, ik maak het graag voor je. Stuur mij een bericht via het contactformulier.

Oh ja en ik ben gek op de kleur roze !!

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.